Volg ons:

Ons team

Maak kennis met de magiërs die een droom genaamd “evergreen“ omgezet in realiteit

Udhay Shankar Babu [Oprichter, directeur] - hij is al een restaurateur voor meer dan drie decennia, serieus volgt zijn passie en een van hen is de passie voor de voedings. Hij bracht zijn vroege jaren "koken jaar" en het beheer van de gehele werking van de restaurants maken van magie, het verspreiden van de smaken van India in Europa. Nu is het een nederige gebaar naar de bean op gezonde smakelijke vegetarische sectie morsen helemaal nieuw "Evergreen"

Nirmala Mala Udhaya – [Mede-oprichter, Meester-kok bij Evergreen] getrouwd, heeft drie kinderen Nirmala altijd een betere helft van de nieuwe onderneming Evergreen. Ze gedijt om te werken op de lijnen van authenticiteit, smaak, gezondheid en vers gekookt voedsel. Ongetwijfeld alle ingrediënten zich veilig voelen in haar handen.

Team Evergreen – [beter gedefinieerd als gezin] stelt zich tot doel de consument het hoogste niveau van gastvrijheid diensten. Van de chique goede Indiase restaurants in Europa naar wereldklasse catering venture die een nieuwe standaard heeft gesteld in kwaliteit efficiency en service, van energie voorzien door een succesvol begin, het bedrijf is op de snelle expansie rijden.